onderdeel van

Logo Performance Collective

Wij zijn er voor je

Met Performity kun je direct aan de slag. Maar heb je toch even een steuntje nodig? Ons team staat voor je klaar. Om te helpen bij de implementatie, maar ook voor advies en begeleiding. Wij horen graag van je.

Diensten

Succes en kwaliteit is meer dan alleen software implementatie

Daarom denken we graag mee en leveren wij aanvullende diensten. Omdat we weten dat software alleen vaak niet de oplossing is. Wij hebben een prachtig team met ervaren mensen. Mensen die begrijpen wat kwaliteit betekent. En hun ervaring graag inzetten om jouw organisatie nóg beter te maken.

Performity - Icoon - Grafiek
Performity - Icoon - Opslaan

Overstappen

Maak je al gebruik van een systeem of heb je al een set documenten? Geen probleem, overstappen is super eenvoudig. Wij helpen alles over te zetten: snel en zonder problemen.

Performity - Icoon - Pijltje

Opstart

Wij snappen dat het wennen is om met een nieuw systeem te gaan werken. Zelfs als het zo gebruikersvriendelijk is als Performity. Daarom helpen we je graag in de opstartfase.

Performity - Icoon - Stopcontact

Implementatie

Zoek je een specialist die jouw organisatie kan ondersteunen bij de implementatie van specifieke normen? Of bij een interne audit? Performity helpt je hierin graag verder!

Performity - Icoon - Bureau

FG on demand

Een goede Functionaris Gegevensbescherming die er is wanneer je deze nodig hebt? Dat kan met onze FG on demand. Je betaalt alleen voor gemaakte uren.

Performity - Icoon - Schrijfplank

Interne audit

Onze specialisten zijn uitstekend in staat om interne audits uit te voeren. Samen kijken we of jullie aan de gestelde eisen voldoen. Inclusief een helder advies.

Performity - Icoon - Dartboard

Pentest

Laat je IT-infrastructuur of toepassingen testen door onze ervaren en gecertificeerde specialisten. Vind de zwakheden. Samen verbeteren we de beveiliging.

Performity - Icoon - Sticker

Awareness

Naast Performity bieden wij een succesvol platform voor awareness verbetering. Zorg ervoor dat jouw medewerkers bewust zijn van risico's en hun rol daarin.

Performity - Icoon - Schild

Phishing

Een succesvolle phishing actie opzetten met meetbare resultaten? Met duidelijke feedback en verbeterplan? Wij vertellen je graag meer hierover!