onderdeel van

Logo Performance Collective

Vacatures

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Verken de mogelijkheden bij Performity. Bij ons vind je niet alleen maar een baan. Het is een plek waar jij kunt groeien. Ga de uitdaging aan en geef je carrière een boost. Durf jij de top te bereiken?

Business Consultant bij Performity

Als Business Consultant bij Performity speel je een cruciale rol in het overtuigen van onze klanten en het implementeren en optimaliseren van het Performity platform, inclusief de Circle of Performance. Je zult nauw samenwerken met ons eigen Performance team en veel met klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen, hen te begeleiden bij het gebruik van het platform en hen te helpen en adviseren bij het behalen van hun strategische doelstellingen.

lees verder

Open sollicitatie

Heb je interesse om bij ons te werken maar is er momenteel geen vacature voor jouw functie? Heb je wel relevante ervaring en denk je dat je goed bij ons past? Solliciteer dan via de open sollicitatie. Vergeet niet je cv mee te sturen! Op basis van je ambities en je cv bespreken we op welke functie we een match zien. We zijn altijd benieuwd naar jou. Let's meet!

Emile Stappaerts
e.stappaerts@performity.nl