onderdeel van

Logo Performance Collective

AMK

De slimme oplossing die jouw netwerk scant op nieuwe apparaten en kwetsbaarheden. Naadloos geïntegreerd met Performity.

Producten

AMK

Nu ontdekken wat je achteraf had willen weten. Welke apparaten zijn actief op mijn netwerk? Welke kwetsbaarheden dragen deze apparaten met zich mee? Kunnen hackers misbruik maken van deze kwetsbaarheden? Het is zaak dat je inzicht hebt in de actuele status van zowel nieuwe als bestaande apparaten in je netwerk. En de eventuele kwetsbaarheden die erin aanwezig zijn of komen, bijvoorbeeld door verouderde drivers of software. Als jij eerder bent dan de hacker, kun je de kwetsbaarheid laten verhelpen voordat een hacker er mee aan de haal gaat.

Performity - Icoon - Schild

Performity levert in samenwerking met WeSecureIT hiervoor de oplossing, genaamd AMK. AMK Staat voor 'Asset Management en Kwetsbaarheden'. Deze slimme oplossing in de vorm van een scanapparaat wordt in jouw netwerk geplaatst. Deze scant vervolgens het netwerk dagelijks op nieuwe apparaten. Daarnaast vindt op regelmatige basis een uitgebreide kwetsbaarhedenscan plaats op het netwerk, zodat je snel kunt acteren als er problemen worden geconstateerd.

AMK gaat echter verder. Ook voor "de buitenkant" bieden we deze oplossing aan. Vanuit ons monitoringssysteem vindt er dagelijks een scan plaats zodat eventuele achterdeurtjes kunnen worden ontdekt. Bijvoorbeeld een internetverbinding die ineens te veel poorten open heeft staan. Of een kwetsbaarheid in het klantenportaal waardoor hackers gegevens buit kunnen maken. AMK identificeert deze problemen en stelt de betrokkenen hiervan op de hoogte. Zodat het probleem snel kan worden opgelost.

Performity - Screenshot - Wachtrij bedrijfsmiddelen

Werkwijze

Aan de slag met AMK? Met elkaar zetten we vier eenvoudige stappen om AMK in het netwerk te integreren:

Performity - Icoon - Schild
Nulmeting
Eerste stap is een nulmeting. Je ontvangt hiervoor van ons een fysiek scanapparaat dat in jouw netwerk wordt geplaatst. Deze AMK doet een eerste scan op het netwerk, zodat een goed beeld ontstaat van het verwachte aantal gekoppelde apparaten. Daarbij wordt ook direct een eerste complete kwetsbaarhedenscan uitgevoerd. Hiervoor ontvangt jouw organisatie van ons de AMK, inclusief een handleiding om deze in het netwerk te plaatsen. Wij kunnen vervolgens vanuit onze omgeving direct de nulmeting starten.
Performity - Icoon - Document
Verslag / voorstel
Van beide scans ontvangt jouw organisatie vervolgens een compleet verslag. Daarmee heb je meteen een eerste actielijst om aan te werken. Bovendien hebben we dan een goed beeld van het netwerk en het aantal gekoppelde apparaten. Op basis van deze resultaten stelt Performity een voorstel op voor verder gebruik van de AMK.
Performity - Icoon - Oog
Monitoring
Beveiliging is niet een eenmalige actie, maar een continu proces. Na akkoord op het voorstel dragen wij zorg voor de juiste instellingen en de monitoring. Je krijgt toegang tot de klantomgeving, zodat je altijd zelf het actuele overzicht hebt en acties kunt opstarten om de kwetsbaarheden op te lossen. Via mail word je bovendien op de hoogte gehouden van nieuwe apparaten in je netwerk en nieuwe kwetsbaarheden.

Performity

De klantomgeving voor de AMK is naadloos ge├»ntegreerd in Performity. De actuele resultaten van de periodieke scans vind je terug in deze klantomgeving. Zo behoud je altijd het overzicht op je apparaten en de gevonden kwetsbaarheden. Je kunt daaraan gekoppeld ook direct éénmalige acties en/of repeterende taken aanmaken. Zo heb je altijd een actueel overzicht van de situatie.

Maar Performity gaat verder. Performity biedt jou alle tools om te werken aan kwaliteitsmanagement in de breedste zin van het woord. Je kunt hier direct verbeteringen registreren, je kunt periodieke controles toevoegen, vragenlijsten uitzetten, contracten van leveranciers koppelen etc. Eén plaats waar je je kwaliteit borgt.

Performity - Screenshot - Incident wijzigen

Meer weten?

Vraag een gratis demo aan of geef ons een belletje op 088 - 206 30 06. Of vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op!

Dit formulier vraagt om jouw contactgegevens zodat wij met je kunnen communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.