onderdeel van

Logo Performance Collective

van Grip naar Groei

Met de Circle of Performance krijg je grip op jouw organisatie. En kun je van daaruit bestendig en onbegrensd groeien!

Circle of Performance

Binnen het Performity platform is de Circle of Performance beschikbaar. De Circle of Performance is een norm ontwikkeld door Hermans & Partners om ondernemers te ondersteunen in het leveren van betere prestaties in de ondernemerswereld.

Performity - Icoon - Vignette

De vier thema's

Deze prestaties komen natuurlijk niet vanzelf. Om dat te bereiken is het noodzakelijk dat je je focust op de zaken die belangrijk zijn. Betere prestaties ontstaan door je binnen je onderneming te focussen op vier thema's:

 
Strategie

Een duidelijke strategie met bijbehorende visie zorgt voor grip, focus, betere prestaties en meer waardecreatie.

Communicatie

Communiceer de juiste boodschap naar de de juiste doelgroep via de juiste kanalen en beïnvloed de perceptie van je omgeving.

Operationeel

Bekijk dagelijkse handelingen vanuit een ander perspectief en blijf op deze manier grip houden op jouw organisatie.

Financieel

Betrouwbare informatie is de basis voor waardecreatie, geeft inzicht en vergroot de voorspelbaarheid.

Succesvolle ondernemingen presteren op minimaal drie van deze gebieden bovengemiddeld. Helaas komt het merendeel van de bedrijven niet verder dan twee. Door middel van de Circle of Performance helpen wij jou graag succesvol(ler) te worden en te blijven. We bieden inzicht in welke onderdelen je beheerst maar nog belangrijker, op welke onderdelen je nog kunt verbeteren.

Performity - Icoon - Vignette

Binnen ieder thema bestaan verschillende circles. Vervolgens zorgt een verfijning in subcircles ervoor dat jij als ondernemer actiegericht aan de slag kan gaan met een specifiek thema.

Dit actiegericht benaderen van circle's zorgt voor een betere performance. Ieder item zorgt voor bewustwording, invulling en uitwerking van de benodigde acties en taken om enerzijds het process te beheersen, anderzijds beter te presteren.

Het Performity platform ondersteunt hierbij door de voortgang per circle in kaart te brengen.

Hebben we jou nieuwsgierig gemaakt? We hopen het. In dat geval horen we graag van jou. Hopelijk om eens kennis te maken, naar elkaar te luisteren en gezamenlijk te kijken welke mogelijkheden de Circle of Performance in combinatie met Performity voor jouw organisatie kan betekenen.

Meer weten?

Wij horen graag van je.


Dit formulier vraagt om jouw contactgegevens zodat wij met je kunnen communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.